Alla inlägg den 3 maj 2008

Av Annica - 3 maj 2008 15:54

Det gick ju an att fira Valborg utanför Uppsala också, tro det eller ej! Liten köksfest hos mig och sedan ut i natten! Trevliga människor is the shit. Ikväll kommer Emilie till mig, det blir alla tiders. Vi ska ut och äta och prata om allt och ingenting som vanligt. Underbart! Annars är allt som vanligt. Mitt vikariat går ut den 30 juni och vad jag gör efter det är ju frågan. Förmodligen kommer jag att bli förlängd, men det vore fantastiskt skönt om chefen kunde få tummen ur och anställa mig på riktigt. Tycker inte om den här ovissheten.

Något som är synnerligen roligt är att Linda ska bli min granne! Inte grannhuset, nej nej, utan hon ska bo i min trapp på mitt våningsplan!!! Det blir som i Vänner, oj oj vad kul! Inflytt om knappt en månad :)

Och så har jag börjat gymma.... eller det är jag, Anders och Ante som vid ett tillfälle gått till en lokal som hör till Anders hus. Men det var skoj och vi ska gå på tisdag igen, förhoppningsvis kan vi lyckas göra detta till en vana. Jag föredrar ju att gymma lite privat så man slipper stå på allmän plats med en massa vältränade människor.

Undrar om jag ska gå ut nu, innan solen försvinner. Skulle behöva fylla upp kylen min.

Ovido - Quiz & Flashcards