Alla inlägg den 22 januari 2008

Av Annica - 22 januari 2008 20:20

Nu minns jag varför jag hatar den här datorn så mycket, den hänger sig minst en gång i timmen. Men den är ändå en survivor, har hängt med sedan millenniet var nytt.. men nu kanske jag har råd att investera i en ny. Hur kommer det sig? tänker ni. Jo, för jag FICK JOBBET! Har inte skrivit under något anställningsbevis ännu, men chefen har muntligen lovat mig en tillsvidaretjänst! Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det här känns! Jag jobbar och tjänar pengar och får betald semester. Jag har 28 semesterdagar om året, fattar ni vad underbart. Jobba is the shit! Och dagarna svischar förbi. Knappt har man hunnit komma igång på morgonen så är det lunch. Sedan har man fullt upp på eftermiddagen och så är det dags att gå hem.

Satt och blickade tillbaka i bloggen och mindes hur jag våndades med studerandet, jag vill aldrig igen återuppleva skolångest! Men eftersom man fick ett sådant roligt jobb när det var klart, så var det definitivt värt allt slit. Hanna på jobbet och jag ska börja en kvällskurs i arabiska. Vi kan redan lite grann som vi snappar upp om dagarna (marhabar, ana isme annica), men det vore roligt att kunna konversera på riktigt.

Mitt hem börjar likna ett hem också, vilket är väldigt trevligt. Det saknas fortfarande tavlor på väggarna och gardinstänger, men annars så är det rätt mysigt. Jag är så glad att jag lyckats skapa lite old-fashion-mys här hemma. Bruna toner och lite 50-talsstuk så att man trivs :)

Har fortfarande inte haft varken födelsedagsfest eller inflyttningsfest, så jag får väl ta igen det någon gång här framöver.

Känns hemskt jobbigt att ha fyllt 25. Och nu är det plötsligt inte långt kvar tills man fyller igen.

Nu vet ni hur läget ligger, får se när jag tittar in nästa gång!

Av Annica - 22 januari 2008 18:33

Gott folk, jag har installerat internet hemma! Vad fan är en nätverkskabel tänkte jag och kliade mig i huvudet. Sedan gick jag till min "sladdlåda" och tog en på måfå. Den här kanske, tänkte jag - och se på fan!

Det funkar inte till hundra procent, men jag kan iallafall surfa i maklig takt och det är jag nöjd med för tillfället.

Undrar om man ska blåsa liv i den här bloggen eller inte. På senaste tiden har det kliat i fingrarna att få skriva av sig lite om dagarna. Eftersom min pappersdagbok oroande nog är på villovägar sedan ett halvår tillbaka har jag ingenstans att vädra tankar och känslor. Men nu kanske det blir ändring på det. Kanske. Fast just i denna minut är jag så gruvligt hungrig att jag inte kan fokusera på skrivande. Vi får se om jag återkommer när jag fått något i magen.

Ovido - Quiz & Flashcards