Alla inlägg den 18 juni 2007

Av Annica - 18 juni 2007 11:57

Fredagskvällen spenderades på Emilies balkong, så trevligt att träffas igen! Känns som att det var en hel evighet sedan. Lite chips och tetrarosé på det -vad kan då gå fel?!

På lördagen sen drog jag till Stockholm för att umgås med Johan! Vi laddade upp med vin och gick och satte oss på en brygga och njöt av livet! (standardaktiviteten) "Räddade" en full kille från att falla i vattnet. På vanligt svenskt manér satt vi och beskådade hur han vankade av o an på bryggan, påtagligt berusad. Vill minnas att jag sa till Johan, att "kolla, han kommer nog ramla i snart". Inte förrän en tjej som satt på en (inhängnad) restaurang brevid oss sa att "ni borde nog se till att han inte faller över kanten" reagerade vi! Då kom det över en att shit där satt vi bara och väntade på att något skulle hända! Men då jäklar blev det fart på oss å andra sidan, och vi gick och drog honom bort ifrån kanten och satte honom ner på bryggan. Tänk att man inte reagerar! Skrämmande som fan. Nu hade vi visserligen druckit vin och var lite lulliga, men vi såg ju ändå vad som höll på att hända! Sen kom iaf hans kompisar och skällde ut honom efter noter. "Du har förstört allt, fattar du?!! ALLT!" Undrar vad det handlade om egentligen?


Nåväl. På kvällen gick vi till Metro. Mötte upp Kenneth och några av hans kompisar. Drack en jäkla massa drinkar kändes det som. Jag försöker lära mig dricka Mojito, men det är inte så gott faktiskt...

Stötte på Kerstin P och Katarina bara sådär, vilken överraskning!!! (Om du läser detta Kärran; Gud så kul att se dig!)

Full like a kastrull, för att citera Schyffert, begav vi oss sedan hem till Johan igen.

Mådde inte prima på söndagen. Seg som fan, men kom väl upp runt 12.


Spenderade söndagen på dejt! I sex timmar, men det blir ingen love där, det känner jag. Han var verkligen trevlig och hade bra humor, men jag kände inga sparks tyvärr. Well well, vem har sagt att det är lätt det här med kärlek?

Ovido - Quiz & Flashcards