Alla inlägg den 28 juni 2007

Av Annica - 28 juni 2007 21:33

Blir ni inte lite nostalgiska nu? :)

Återfick Tetris av Linda igår, som jag lånat ut till henne för typ 15 år sedan haha. Det här är gamla fina grejer det. Spelkväll någon? (Jag spöar er lätt i båda två)

Av Annica - 28 juni 2007 18:12

Oj oj det är mycket nu! Fick imorse ett telefonsamtal från det här jobbet i Gävle som jag verkligen vill ha (ni som vet ni vet), där en av deras sommarvikarier som ska börja på måndag hoppat av. Inte klokt, helt stört att de då ringer mig!! Så jag fick två timmar på mig att ta mig till Gävle på intervju. Tilläggas bör att jag var nyvaken och satt o segade vid datorn. Desto mer fart på mig nu! Ringde till hemtjänsten och undrade vad de säger om jag får jobbet i Gävle, eftersom jag egentligen skulle börja där på måndag och har ett spikat schema för sommaren. Hon blev inte glad, men förstod samtidigt att jag inte kunde tacka nej till detta om jag blev erbjuden jobbet! Så vi kompromissade och jag lovar att ta alla helger här som jag bokat upp mig på och jobba i Gävle i veckorna. Det blir drygt, men så får det bli. OM jag får jobbet vill säga. Får jag det inte så sitter jag i skiten på ren svenska, för nu har hemtjänsten börjat ringa ut mina pass. Gaaahh!!

Hursomhelst så åkte jag snorfort till Gävle och hann med en minuts marginal till anställningsintervjun.. tror det gick bra, med tanke på att jag hade noll tid på att förbereda mig. Jag blev runtvisad i lokalerna och fick hälsa på folk och sådär, så jag hoppas verkligen att detta är i hamn. Ikväll eller imorgon skulle de höra av sig och meddela om jag fått jobbet eller inte. Helt sjukt stört alltså, var kom det här ifrån??!!! Åh jag vill så sjukt gärna! Hoppas hoppas hoppas. Isf börjar jag klockan åtta på måndag morgon! Och ska till Gbg imorgon tills söndag kväll, så det blir full rulle minst sagt!


På hemvägen fick jag samtal från skolan som sa att jag kommer behöva komplettera min jävla uppsats, jag blir så sjukt matt på dem. Här har jag gått och såsat i två veckor med hur mycket tid som helst för att fila på den, men NU när vi typ är inne i JULI, då hör de av sig och säger att den inte nådde måttet, så jäkla dålig stil tycker jag, särskilt som läraren sagt att vi skulle få veta hur det gått i god tid innan midsommar. Nu hinner inte jag komplettera, så är det bara. Då får det vara tills sommaren är slut, jävla skit fy fan vad detta förstör. Det betyder i klarspråk att jag fortfarande inte har någon examen att plocka ut.

Blev så upprörd över detta att när jag skulle parkera så backade jag in i en annan bil som jag tror fick ett litet märke på kofångaren, men det var litet och när jag gick ut för att hämta min bil senare så hade han åkt utan att lämna en arg lapp på vindrutan, så det var väl okej då. Men på körskolan sa de ju att man aldrig ska köra bil när man är upprörd, och det är ju tydligt det.


Nu ska jag in på nya (eventuella) jobbets hemsida och läsa på så att man har nån som helst susning på måndag.

Tänk om jag inte får det, då är jag helt jävla körd. Seriöst, då blir det inte roligt. Då har jag plötsligt INGET jobb, från att imorse haft två. Håll alla tummar för mig!!!

Ovido - Quiz & Flashcards