Alla inlägg den 20 mars 2007

Av Annica - 20 mars 2007 18:27

Ända sedan förra våren har jag haft värsta partylåten på hjärnan utan att veta vart jag ska hitta den! Och jag har varit så upprörd för jag har verkligen velat veta vad det var för en låt - och nu vet jag!! Lyckan är total! Let the party begin! (Ja, just ja, hemtentan först, men sen...!)Kaiser Chiefs - Everyday I love you less and less

Av Annica - 20 mars 2007 11:10

Massor med mardrömmar inatt!1) Jag och min cykel höll på att ramla ner för ett stup. Jag lyckas kasta upp cykeln över kanten, men jag själv håller på och faller. Det finns ingenting att greppa, bara sand och lera och enstaka rötter. En man går förbi och jag ropar på hjälp, men han säger att han hinner inte hjälpa nu utan att han ist kommer tillbaka om ett tag.2) Min kompis tjej är en krympling som ska halshuggas. Hon ligger på en brits i väntan på att bilan ska falla, och bödlarna diskuterar om den ska falla över halsen eller rakt ner och klyva huvudet. HUVA!!! Vi andra gråter och känner oss maktlösa. 3) Sen ser jag ett kollektivt självmord där en sex-sju människor har satt ihop sig på rad med handklovar, och sedan tar de en jättestor och brant backe och börjar göra kullerbyttor nerför den tills alla är döda. 4) Den sista hemskheten handlade om att jag var tvungen att spika i spikar i en människa. Det var fruktansvärt! På axlarna och i huvudet var jag tvungen att hamra, tills personen dog av smärta och blodförgiftning. Usch vilken natt det var, jag känner mig inte särskilt utvilad!Igår träffade jag Simon, min gamla kursare och kompis från 2003, vi har inte setts sedan dess så det var skoj! Sen gick jag o kollade fotboll med Daniel & co men efter första halvlek blev jag för stressad över hemtentan och cyklade hem.

Av Annica - 20 mars 2007 00:01

T9 cracks me up :) Pröva att skriva "abstinens"! Herregud, det är väl ändå ett helt vanligt ord som borde finnas med, eller?

Ovido - Quiz & Flashcards