Alla inlägg under januari 2007

Av Annica - 22 januari 2007 19:19

Fick just reda på att Kula Shaker's "Hush" bara är en cover på Deep Purple's! Jahaja. Borde jag skämmas som inte visste det? Men jag har aldrig lyssnat på Deep Purple! Men jag kanske ska börja nu då om det visar sig att alla låtar är lika bra som Hush.

Av Annica - 22 januari 2007 16:28

Jag tror att jag gjorde bort mig lite i skolan idag. Jag är ju en sån som håller på och tar på människor och sånt när jag pratar med dem, och jag har förstått att det inte uppskattas av alla och att man kanske inte ska göra så med personer som man känt i ca en minut. Men det bara kommer!!! Snackade litegrann med en tjej som såg väldigt snygg o proper och viktig ut. Sen bara så la jag handen på hennes och bara ".....eller hur menade du egentligen?" innan jag kom på vad jag gjort och snabbt drog undan den igen. Dock slutar inte historien där, utan jag lyckades också kalla henne för gumman! Det bara slank ur mig, jag sa nåt typ "det kommer gå bra, gumman", sen kom jag på mig själv att vissa kanske tycker att det är nedvärderande att kallas gumman! Hon sa ingenting och jag ville tejpa ihop min mun med dubbla lager silvertejp.Typiskt mig. Men en gång när min bil gick sönder och jag ringde till IF, så kallade damen i telefonen mig för gumman, typ "men lilla gumman vad jobbigt!" och sen kom hon på sig själv och bara "Alltså förlåt! Jag menade inte att kalla dig gumman! Jag bara tänkte mig in i situationen själv och det verkar så jobbigt....!" Så det finns fler än jag iallafall som "gummar" okända personer, thank you god.

Av Annica - 21 januari 2007 23:25

Det händer ingenting idag. Sitter o stirrar på skärmen, har inte skrivit ett ord. Egentligen borde jag gå och sova, men det har jag inte samvete till.Tänker så mycket på allt o inget. Det finns nog ingen som tänker så mycket som jag. Hur vore det om....? Tänk ifall jag... Man borde.... Varför gjorde jag....? Varför törs jag inte....? etc etc.Kallt är det också. Tog iaf ner stakarna idag. Enbart för andras skull. Jag hade kunnat ha dem januari ut. Dock påminner det här mig om en gång när grannhuset mittemot hade stakarna kvar i MARS, så jag till slut kände mig tvungen att gå över och be dem ta ner dem hahahaa!!! Det är många år sedan nu. Skulle inte våga göra nåt sånt nuförtiden.

Av Annica - 21 januari 2007 20:15

Gick inte så bra i fotbollen... Arsenal gjorde ett avgörande mål på stopptid. Johan och Daniel blev oroväckande tysta. Men wtf, "vi" leder ju fortfarande, det är luuuugnt!Fick den äran att träffa Mary också, det var verkligen på tiden tycker jag :)Nu är det dags att hugga in på det gamla word-dokumentet igen, fan vad spännande det ska bli! (erm... hoppas ni noterade min ironi där)

Av Annica - 21 januari 2007 13:18

Jag blir så lycklig av snö! Livet känns så mycket lättare när det är vitt ute :) Längtar tills i eftermiddag när jag får ut o pulsa. Ska hem till D+J o se på Manchester United-Arsenal. Tydligen blir vi ett helt litet gäng om typ tio pers! Ska bli kul att träffa folk som man annars bara har hört talas om!Här kommer en bild från i gårkväll o en från nyss, visst är det mysigt med SNÖ?!PS som ni märker har jag gjort texten mer läsvänlig.. vissa, (host), som blivit lite till åren kommen hade ju problem att läsa orange text på vit bakgrund! Inte så lätt alla gånger att va' 70-talist! hehe puss DS

Av Annica - 21 januari 2007 02:53

Blä. Det går framåt, men ack så sakta.Sidor: 24Ord: 10 014Tecken (utan blanksteg): 57 186Tecken (med blanksteg): 67 011Stycken: 334Rader: 917Jag håller mitt schema något så när! Om det går bra även imorgon så kan man börja skönja ljuset i tunneln, jahoo!! :)

Av Annica - 20 januari 2007 18:13

Nu har jag förlängt mitt liv med minst en vecka!!!! Var på bio med Emilie och Patrik nu på eftermiddagen, vi såg en film som hette Little Miss Sunshine, och jag skrattade så jag fick ont i magen. Ingen av oss visste vad det var för en film, förutom att det var en komedi, så vi hade absolut inga förväntningar. Men gud så kul den var! Den var ömsom tragisk ömsom sjukt rolig, en feel good-film på ett skruvat vis! Rekommenderar den till ALLA som vill ha sig ett par superroliga timmar i biomörkret!Efter den här härliga eftermiddagen känns det inte alls särskilt tungt att hugga in på pluggeriet som ligger o väntar på mig! Men jag är sugen på vin, och har inget hemma. Det är ett problem. Kan ingen förbarma sig över mig och komma över med lite rötjut? Det är bra för .. eh.. fokuseringen.

Av Annica - 19 januari 2007 22:17

Åh jag kollade på Så ska det låta! Jag älskar ju såna program jag. Vet att jag fortfarande är ung, men ändå... det är ju kul med lekprogram! Hur som helst, ena killen som var med var ju SÅ SÖT, och han sjöng sjukt bra! Gjorde Bohemian Rapsody nästan bättre än Mr Mercury himself. Men vem är han? Nån som vet? Och Caroline af Ugglas, vad BRA hon var! Jag har nog aldrig riktigt fattat att hon är så duktig! Ja det var skojigt.

Ovido - Quiz & Flashcards