Alla inlägg under februari 2007

Av Annica - 14 februari 2007 20:25

När jag blir rik ska jagköpa jeansköpa skorköpa tröjorköpa underkläderköpa hallampaköpa sminkköpa köksmattatvätta bilenlämna in jacka på kemtvättgå på ansiktsbehandlinggå o klippa och slinga håretköpa nya glasögonåka utomlandsköpa hem god mat och gott vinköpa en datorköpa en bärbar telefonbetala alla jäkla räkningarköpa nytt duschdraperiköpa skivorgå på bioframkalla kortäta sushi en gång i veckan****************************************
******************Imorgon kommer Melba-baby! Åker direkt till Arlanda efter skolan. Kommer bli skralt med inlägg som ni förstår. Tänk att hon kommer och hälsar på mig! Det betyder så himla mycket. Precis som det betydde skitamycket med alla som kom när jag var i England. Då känner man sig omtyckt, om folk tar sig tid och råd att hälsa på!Opponeringen gick bra. One down, one to go som man säger. Den 27e är det min uppsats som ska upp, men den dagen den sorgen! Nu är det först fem dagars skoj som står på planeringen!

Av Annica - 14 februari 2007 09:27

Ja grattis mig själv då, på alla hjärtans dag. Ja tack så mycket det var snällt.... uhuu vart är romantiken???Shit the same, nästa år kanske.. (yeah right)Inga romantiska pussar, men väl hjärtliga till alla mina kompisar och alla som läser min blogg! Hoppas ni får en underbar dag idag!

Av Annica - 13 februari 2007 22:10

Har haft panik över opponeringen imorgon, så förlåt till Linda, Emilie och Johan att jag varit så korthuggen i telefon. Men nu börjar det klarna lite, jag kanske till o med förstår vad han skriver om hehe! Nä men seriöst, det är en väldigt teoretisk uppsats som grundar sig mycket på vad gamla ekonomer och filosofer sagt och gjort, sådant som jag inte är så bevandrad i. Så jag hade panik, men nu efter att ha stakat ut huvudbegrepp och teorier så känns det mycket lugnare. Men natten är ändå fortfarande ung, som jag brukar säga ;) PUSS

Av Annica - 13 februari 2007 10:41

Kan nån klyftig bloggläsare berätta för mig vad "social ingenjörskonst" är? Det är ett av begreppen i uppsatsen jag ska opponera på IMORGON så det är rätt bråttom... det är inget centralt begrepp, men ändå så vill jag inte framstå som en mupp om han själv skulle börja prata om det..För övrigt drömde jag att opponeringen skulle äga rum i ett klassrum som i folkmun kallades för Nile 105, och det var där Nile City spelats in, och lyssna på detta; Henrik Schyffert var oppositionsledare!!! Fattar inte var detta kommer ifrån, har inte tänkt på Nile City på år och dar!Tillägg ca 11.00) Kom på att man kan ju googla :) Social ingenjörskonst verkar handla om att omvandla ett samhälle, exempelvis till en välfärdsstat.

Av Annica - 12 februari 2007 18:51

USA anklagar nu Iran för att ha smugglat in vapen i Irak. Inte ens USAs demokratiska landsmän tror på detta, utan snarare att det är en del i Bushs strategi att legitimera ett eventuellt anfall på Iran så småningom. Tänk om USA kunde överlåta frågor av den här typen på FN. Det är inte konstigt att världen aldrig blir fri från aggressiva spänningar sålänge vissa länder anser att det är deras roll att "reda ut" konflikter. Eller hmmm, det kanske faktiskt inte är konfliktlösning som är USAs egentliga syfte.......!?!

Av Annica - 11 februari 2007 13:18

Patrik Järbyn tog brons i herrarnas störtlopp och snart ska Anja åka i damernas!! Ooohh så spännande! Tyskland vann överlägset damernas stafett i skidskytte, Sverige kunde inte va med som ni kanske vet eftersom Anna-Karin Olofsson var magsjuk.Nej, tillbaks till tv:n nu, vill inte missa när Anja blir historisk!!KRAM!

Av Annica - 11 februari 2007 09:25

Fan vad jag önskar att min grannes hund ville hålla käften!!! Jag blir helt och komplett galen, den skäller varenda jävla dag, särskilt om mornarna när en annan vill sova. Snart dunkar jag moppen i taket alltså, men frågan är ju om det skulle hjälpa. Hur får man en hund att SLUTA skälla? Ge mig tips så ska jag vidarebefordra dem. Han är 7 månader.Nu ska jag till willys o köpa min omtalade frukost.

Av Annica - 10 februari 2007 23:10

Imorgonbitti ska jag kliva upp och duscha, och sen gå till affärn och köpa mig något gott till frukost! Och en DN, och sedan ligga i soffan och ömsom läsa, ömsom kolla på VM. Fan vad härligt! Hoppas nu bara att det är nån sändning imorgon förmiddag..? Kollade skidskyttet idag innan jobbet, det är riktigt kul med vintersporter!Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng - nice som fään.Sov gott!

Ovido - Quiz & Flashcards