Alla inlägg den 4 maj 2007

Av Annica - 4 maj 2007 14:13

Åh herre min je, nu är jag proppmätt! Har smackat i mig en helt burk matjesill. Årets första. Det är så gott! En av de saker jag lärt mig äta på senare år, och det är jag superglad för. Härlig sommarmat!


Var hos skospecialisten tidigare idag och fick mina omgjorda sulor. Han reklamerade de gamla, de hade visst gått ner sig för mycket (no shit!). Provade lite skor hos dem också, och fann ett par vanliga svarta promenad-gympaskor. Inte särskilt snygga, men rätt diskreta. Plus att jag kommit till den punkten att jag i princip skiter i hur de ser ut, bara jag slipper få ont i ben och knän. Så jag ska nog gå iväg och köpa dem senare idag.


Nu ska jag plugga. 24 dagar tills uppsatsen ska in, och jag är totalt oengagerad, trots otroligt spännande ämne! Jag tycker att det jag läser är fantastiskt kul, men tanken på att sedan skriva en uppsats är rätt motbjudande. Huva, ni vet ju vilken uppsatsångest jag kan få! Blev förresten godkänd och mer därtill på hemtentan, vilken lättnad! Då slipper jag tänka på omtenta vilket jag lite smått ställt mig in på.


Undrar vad som händer ikväll? Egentligen vill jag inte göra nånting alls. Får kolla om det går nån bra film eller något.

Ovido - Quiz & Flashcards