Alla inlägg den 7 maj 2007

Av Annica - 7 maj 2007 15:23

Imorse begav jag mig till vårdcentralen, för jag skulle visa upp mina miljoner födelsemärken. Jag fattar inte var de kommer ifrån, och varför just jag, men de anfaller och blir bara fler och fler!

Hon synade dem lite snabbt och konstaterade att de såg normala ut, men att jag skulle vara försiktig i solen etc, men det var ju inget nytt. Sen sa hon att hon hade tid att ta bort två stycken idag och jag fick själv välja vilka, eftersom det inte var något fel på dem. Så jag tänkte en stund, jag har typ 7-8 stycken som jag verkligen vill ha bort, men till slut bestämde jag mig för mina all-time hatobjekt, nämligen tre stycken på halsen. (Hon kunde ta tre eftersom de satt i klunga.) Så hon bedövade och klippte bort dem, helt underbart! Visserligen är tre stycken en pink i Mississippi när man, som jag, ser ut som en prickig korv, men det är åtminstone ett steg på vägen (fast det kommer ju nya hela tiden, goddamnit!).

Men de som jag har haft på halsen har verkligen varit mitt största komplex. Jag har fått ångest varje gång jag skullat krama någon, för jag tänker att de ska tycka jag är äcklig, och -gud förbjude- när någon kysser en på halsen, då dör jag typ av skam!!! Ingen har någonsin sagt något, men jag ser ju vad jag ser! Men nu är de väck iallafall, och jag kan krama folk utan att vara orolig för att de ska må illa.


Ska ringa någon privatklinik som kan ta bort en massa andra prickar, hoppas det inte är mycket dyrare än på en vanlig hälsocentral. Men privata kliniker gör det av kosmetiska skäl också, vilket kommunala vårdcentraler, som jag fattat det, inte gör.

Ovido - Quiz & Flashcards