Alla inlägg den 27 maj 2007

Av Annica - 27 maj 2007 20:43

Åh fy fan vad det inte går bra för mig!

Det är nu 15 timmar & 15 minuter tills inlämning, gaaah!!!

Jag har ingen innehållsförteckning, ingen inledning, ingen slutsats, ingen sammanfattning och ingen källförteckning. Dessutom är jag redan på s 26 och den skulle vara mellan 25-30, dvs problems!!


Utöver detta så är jag jävligt sur, disträ, trött och irriterad och har ont i hjärtat. Kan man fördricka sig på vatten förresten? Jag har druckit och druckit och undrar om trycket över bröstet beror på detta kanske. Blä, jag vill vara färdig NU.


Jag har ingen aning om vad jag har skrivit, minns ej vad jag ställde för frågor så jag vet inte om jag besvarat dem, och urk! ta mig härifrån!

Undrar om jag ska gå till macken och köpa nån form av snacks. Har inte ätit nån mat idag förutom lite spenatsoppa på eftermiddagen. Kan vara därför mitt humör tryter också kanske.


Nåväl, I'm outta here! Kanske återkommer o gnäller sen. Det här är den sista uppsats jag någonsin tänker skriva! I was not made to do this shit.

Av Annica - 27 maj 2007 11:52

Det är ju synd och skam att behöva sitta inomhus en sån här fantastiskt fin dag! Fy sjutton, jag undrar om jag kommer överleva, jag har så sjukt mycket att göra idag! Ingen rast ingen ro, men sen är det tammetusan över!


Kan som en liten parentes påpeka att så fort jag skrivit gårdagens inlägg så hängde sig min dator.... Den var visst inte på min sida trots allt! :/

Ovido - Quiz & Flashcards