Alla inlägg den 3 maj 2007

Av Annica - 3 maj 2007 14:22

Ok, Valborg nudå innan det hinner bli höst.

Jag, Emilie och Patrik körde en väldigt opretentiös (stavn.?) i år, till skillnad från forna Valborgsmässoaftnar. Ingen planering; bara en filt, lite fika och lite vin och sedan - mot Ekonomikum! Kom ner ganska sent (ettsnåret) så det var naturligtvis redan sjukt mycket folk där. Det var tur att vi bara var tre stycken för annars hade det blivit svårt att hitta en plats. Ringde till Patrik (Lindas bror) för han var i stan. Fann honom och lyckades knö ner oss vid han och hans kompisar. Oj vad trevligt vi hade det, Valborg i Uppsala är bäst, om man skiter i alla måsten.

Man måste inte ha champagnefrukost.

Man måste inte kolla på forsränningen.

Man måste inte veva med mössan nedanför Carolina.

Och man måste verkligen inte gå på någon Champagnegalopp!

Vi bojkottade allt det där i år och satt kvar på filten och hade det gott :) Försökte hitta Daniel, men det var förgäves trots hans beskrivande sms (se nedan) - helt hopplöst bland allt folk!!


När folk hade börjat dra sig ifrån parken tog vi en taxi hemåt. Hade lite privattaxiverksamhet going on, mycket smidigt! Åkte till mig och hämtade lite grejer och sedan hem till Emilie och Patrik och chillade i nån timme eller så (lite taskig tidsuppfattning). Sara kom resandes från Stockholm och mötte upp oss därhemma, kul!! Begav oss på seneftermiddagen/kvällningen till en fest hos Daniels kompis Daniel.


Jag och Emilie sjöng sånger på balkongen tillsammans med okända karlar, i någon form av försök att välkomna våren tror jag. Vi skrålade och det lät illa men det var satans så skoj! Runt tio mojnade festen och partyhumöret, och vi åkte hemåt. Det var Valborg Annica-style 2007. Bara 362 dagar kvar ;)


Ovido - Quiz & Flashcards