Alla inlägg den 31 maj 2007

Av Annica - 31 maj 2007 20:48

Imorgon är det Dagen D. Eller dagen O kanske. O som i Opponering.

Jag är så sjukt nervös. Jag hatar att prata inför grupp, jag hatar att försvara en uppsats som jag inte vet om den är bra eller inte. Om man grinar nu, hur fan kommer det då gå i skolan imorgon? Jag vill så gärna klara det galant, men jag vet att jag kommer känna mig sämst och oduglig. Februari all over again liksom. (Ni minns väl att det gick åt helvete på min förra opponering?) Jag är faktiskt rädd för imorgon. Rädd för att jag ska få tunghäfta. Rädd för att börja grina. Rädd för att bli underkänd.

När blev jag sån här? När jag upptäckte att jag aldrig var nån stjärna i skolan, att man lär plugga hårt som fan jämt, och ändå så resulterar det nästan alltid i "bara" godkänd. Fy fan, jag vill också vara smart!!! Jag vill också vara självsäker och ta lätt på såna här saker.

Av Annica - 31 maj 2007 13:14

Jippiho! Fick en check av det engelska skattekontoret idag! Får tillbaka mer än jag trodde, så lyckan är total! (Materialist - javisst....)

Hoppas bara nu att Swedbank kan lösa ut den... tydligen kunde inte Inland Revenue betala in pengar på mitt IBAN-konto, trots att jag skickat dem alla uppgifter, så det blev checkvarianten även denna gång. Bävar lite inför bankbesöket, men tills dess så vill jag suga lite på karamellen!

Ovido - Quiz & Flashcards