Alla inlägg den 21 maj 2007

Av Annica - 21 maj 2007 22:11

Mikaku Sushi på Vaksala torg är helt fantastiska! Åh jag hade en stor portion sushi som morot idag när jag satt och pluggade, så att äntligen få hugga in när jag var less och hungrig, ja det var en dröm! 12 bitar tog slut i ett nafs! Hade gärna stoppat i mig några fler.

De är alltid så trevliga på Mikaku, och man får alltid minst två tonfiskbitar när man ber om bara lax o tonfisk. På alla andra ställen så får man ju bara en, för de brukar vara så jävla snåla. Men inte här inte...!

Nu är jag mätt o belåten o ska strax lägga mig.


Har skrivit 8½ sida. Är inte helt nöjd, men nu är det så. Innan morgondagens slut ska jag ha skrivit 11 hela sidor. Nu kanske inte ni tycker att det låter som en bedrift, men tro mig - det är det!

Av Annica - 21 maj 2007 11:21

I lördags var det party hos mig och Kjelle! Jag skulle vilja säga att "alla var där", men jag saknade några hjärtegryn som tyvärr inte kunnat komma. Men vi som var med var i god form! Mycket lyckat måste jag säga, även om vissa fragment av kvällen är som i ett töcken och annat minns jag som om jag varit spiknykter. Konstigt det där. Skoj att folk dök upp som man inte räknat med!

Hoppas att alla hade kul, vi får se om det blir fler fester i den här lägenheten, eller som Emilie och jag sa igår; det kanske är en era som gått i graven. Haha, dramatiskt värre! Men det beror ju på vad jag ska göra med mitt liv, om det blir flytt till hösten eller vad som händer.


Nu är det måndag, och exakt en vecka tills inlämning. Jag är på sidan 7 av typ 27, så det kommer bli tufft såhär på sluttampen, men skam den som ger sig! Tidspress is the shit som jag brukar säga, så jag är egentligen inte särskilt oroad.

Ovido - Quiz & Flashcards