Alla inlägg under oktober 2006

Av Annica - 11 oktober 2006 20:29

Har städat härhemma och tänt en massa ljus. Är skitmysigt nu (utom i mitt rum, där det ser ut som hej kom och hjälp mig). Slängde bort jättemånga par skor som var trasiga, fula eller utgångna. Jag förstör skor så himla snabbt bara för att jag går som en efterbliven med fötterna. Så det slutar oftast med att skorna är helt sneda, trots snordyra inlägg. Inte kul alls faktiskt. Borde söka för det här.Var ner i källaren igen och försökte bringa lite ordning. Den här gången fann jag mina gamla dagböcker (utom en som verkar vara på rymmen, woops!). Fan vad jobbigt allt var när man var 14-15. Skrev långa uppsatser om hur jävligt allt var, eller hur kär man är i den och den. Det var alltid antingen tiptop eller bedrövligt. Aldrig mittemellan. Tur att man hittat någon form av lugn inom sig vid det här laget.

Av Annica - 11 oktober 2006 13:56

Usch vilket höstrusk! Cosy from inside, som jag brukar säga. Nu var jag dock utomhus för jag skulle träffa Daniel för en lunch nere på stan. Först gick vi på Musikörat och köpte biljetter till Ron Sexsmith som spelar 26/10 på Katalin. Det kommer bli en riktigt supertrevlig afton, det är jag säker på! Alltid mysigt att gå på spelningar där. Lunchen intogs på en kinarestaurang, och jag åt så mycket att jag fick ont i magen. (Eller var det all frityr kanske?)När jag var på väg hem längs St Per-stråket och i höjd med övergångsstället på Väderkvarnsgatan, så cyklade den gamla farbrorn brevid mig omkull :( Stackars gamla man, men en ung kille och jag själv hjälpte honom upp, och han sa att han inte gjort sig illa, tack och lov!Nu kallar tvättstugan.. ska bli skönt med lite rena kläder i skåpet, så man slipper återanvända. (obs, jag skojade ju -titta inte på mig sådär!)

Av Annica - 10 oktober 2006 22:35

Jonas och Kjelle tog i som ena riktiga karlakarlar när tvättmaskinen skulle bogseras ut. Herregud vilken tung grej! Trodde aldrig vi skulle kunna rubba den först!Sen hämtade Märit lite andra grejer som hon hade kvar här, men det var inte så mkt alls. Jag var ner i källaren och kollade efter en av hennes kartonger, och när jag stod där o rotade bland prylar hittade jag en massa gamla roliga grejer från min barndom, så jag blev stående ett tag. Gamla My Little Pony:sar och barbiedockor, KP-tidningar anno 1993, och Bamsedito från ännu tidigare år. Ja, det var kul att kolla lite i dem igen! Kommer ihåg ett Bamsenummer än idag, som hette Bamse och Kalle Svartskalle. Det handlade om Kalle Svartskalle som var mobbad av de andra i skolan, men så gjorde han det avgörande målet i en fotbollsmatch och blev jättepoppis!Har jobbat ikväll, var sista gången som jag gick dubbelt, så nu är det tänkt att jag ska vara fullfjädrad.... jobbar ensam första gången på torsdag, men det känns helt okej ändå, det måste jag säga!Är superdupertrött nu, och tänker sova omedelbums.

Av Annica - 10 oktober 2006 11:41

Jag har blivit granne med mig själv på Last.fm Hur sjutton gick det till? Snart kommer Märra o Jonas och hämtar tvättmaskinen och lite andra pinaler som är deras/hennes. Dock tog hon nog det mesta i julas tror jag, men det är väl nån kastrull här och nån form där, vad vet jag. Behöver städa rummet och plugga, men men. Ska nog ringa Emilie, de har ju flyttat nu, och jag lär ju kolla läget! Jobbar ikväll, är rätt kul faktiskt. Skön stämning och söta pensionärer!PS Tar bort omröstningen nu. 54% var på nej-sidan och 46% på ja-sidan, angående gitarrspeleri. So you know..

Av Annica - 9 oktober 2006 11:29

Bilen gick igenom helt utan anmärkning, gud vad underbart! "Det ser ju bra ut det här" sa mannen. Jippi!Sen skulle jag åka och posta ett rekommenderat brev, och det var ungefär då som jag förvandlades från en trallande jänta till en skitsur kärring. Alltså, vilket jävla påhitt att lägga ner posten! Det har stört mig i alla år, men just idag rann bägaren över. Först var jag på Pressbyrån i stan men de hänvisade mig till Svensk Kassaservice på Gränby Centrum. Och vet du vad tanten där säger? "Nej, vi har inget med posten att göra, du får åka till Heidenstams torg" Grrrr.....!!!Nu är det dock kirrat och klart, men jag tror jag ska skriva ett argt brev till Posten. Men som Kjelle sa; varifrån ska jag skicka det då? Hahahaaa

Av Annica - 9 oktober 2006 09:05

Ska strax besiktiga bilen, wish me luck!Drömde inatt att ett ostron är en jättestor död fisk, som med lätthet kan svälja en apa. Wtf, liksom?!

Av Annica - 8 oktober 2006 19:11

Tillbaks i Uppsala efter en förträfflig helg!Nåja, fredagen var ett undantag. Var ju begravning då... Jag behövde bara krama om min andra kusin (som jag inte sett på en herrans massa år, och därför hade velat verka lite cool) för att tårarna skulle komma i störtfloder. Sen slutade de inte förrän begravningen var slut. Supervacker tillställning, men det var otroligt jobbigt. Särskilt då hennes barndomsvän bryter ihop vid kistan och krampaktigt håller i den och står och skakar. Men det var en jättebra präst, som var behagligt lättsam och professionell. Känns skönt att det är över nu, och hoppas hon får vila i frid.Efter begravningsfikat åkte jag till Linköping för att hälsa på Johan, den gamle räven. Tog det bara lugnt på fredagskvällen, gick och åt sushi och sedan hem och drack lite vin och snackade skit. Dagen efter var Johan bakfull, men inte jag eftersom jag kört mitt nya idiotsäkra kort -nämligen vatten :)På lördagen hade Johan lovat bort oss som flytthjälp, så vi kånkade skåp o sängar i ett par timmar, men det gick relativt snabbt och smärtfritt! Sen vettu, på kvällen, jäklar vad vi lyxade till det! Lyssna på den här menyn:FörrättToast (låter bättre än rostat bröd) med ädelost och räkorHuvudrättSkivad oxfilé med rödvins- och kantarellsås, samt hasselbackspotatis och sallad... mmmm. Till detta hade vi köpt ett vin som skulle harmonisera både med köttet och kantarellerna enligt systembolaget, och det var kanon! Kommer dock ej ihåg vad det hette.Sen övergick vi till budgetvin ett par timmar innan vi gav oss ner på stan. Körde pubrunda i miniformat (tre ställen) innan vi gick hem och sov. Säkra spår säger att vi var uppe till femsnåret, men det kan vi varken bekräfta eller dementera. Kollade Sällskapsresan - Snowroller idag innan jag åkte hem. Satt på tåget i ett par timmar med en pratsjuk 8-åring, tänk er själva....! Kul till en början liksom.Var nyss och piffade till bilen innan besiktningen imorgon. Satte på kontrollmärket, och bytte blinkerslampa. Den sa de åt mig att byta på förra besiktningen, vad bra att jag gör det dagen innan nästa års besiktning!!! Herregud, man är ju en skam för Sveriges motorister.Har en hektisk vecka framför mig, hur ska man hinna allt? Nåväl, det löser sig nog!

Av Annica - 7 oktober 2006 15:55

Blir ett snabbisinlägg detta, sitter på Johans supermoderna dator och pysslar medans han kopplar ihop nå sladdar. Ikväll ska vi äta skitlyxig mat, och har köpt ett rödvin som skulle passa till rätten, hur moget är inte det? Trevlig helg allihopa, nu kilar jag vidare :) Lovar att berätta lite mer detaljrikt imorgonkväll eller så! Kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards