Alla inlägg under september 2006

Av Annica - 16 september 2006 14:58

Har träffat Kärran på stan och vi gick och fikade på Linné, mycket trevligt! Har inte träffats sedan i januari, så det blev lite av en catch-up. Sjukt mycket folk som var ute och fikade överallt idag!Sen när vi gick tillbaka till stan så stod Kristdemokraterna på en hemmabyggd scen och rockade! De hade lyckats samla en stor skara åhörare, som alla sjöng med (hur kunde de texten?) och stampade takten. "Ta nu chansen, lala gitarriff trum trum, och rösta på alliansen yeah" Typ så. Även om de inte lyckades locka mig att rösta blått så var det ju ett roligt initiativ tycker jag! Ikväll ska jag jobba.. känns faktiskt helt okej. Jag är lite nervös, men det blir nog trevligt hoppas jag! Återkommer sen om hur det gick.

Av Annica - 15 september 2006 23:32

Det känns förjävligt som sagt, men det är ändå tur att man har lätt till skrattet. Jag kollade på Idol och Kvarteret Skatan hos Emilie och Patte, och med dessa program och det fina sällskapet så kan man ju inte bli annat än uppmuntrad!Nu ska jag försöka sova, och ta igen lite sömn från inatt. Kommer förmodligen somna på fem röda. Allt som hänt känns som om det liksom inte riktigt hänt, om ni förstår. Det skulle kunnat vara en vanlig fredagkväll vilken som helst, men nu är det inte så. Det känns iallafall bättre i illamåendet, så förhoppningsvis har det släppt tills imorgon! Kram till alla mina gulliga och omtänksamma vänner!Undrar om det var någon mening med att jag skulle börja blogga för tre dagar sedan? Känns skönt att skriva av sig, men samtidigt är jag rädd att jag ska blotta mig för mycket. Det går liksom inte att ta tillbaka något som folk redan läst. Man får helt enkelt vara försiktig. Känns som att jag har hur mycket som helst att skriva ur mig, men tror att jag spar det till min riktiga dagbok, eller till ett riktigt samtal kanske. God natt nu

Av Annica - 15 september 2006 14:39

Mötte Linda på station vid strax före tolv. Vi gick ner på stan och jag lyckades köpa en korkskruv, rena rabatten; 39kr! På första affären jag var in i kostade den 249... man kan ju undra om den verkligen var sex ggr så bra!Hursomhelst så gick vi och fikade efteråt, på ett café i en solig gränd. Det var jättemysigt, och skönt att få prata av sig. Jag undrar om det är normalt att känna som jag gör, dvs hemskt illamående? Jag känner som om jag ska kräkas hela tiden, och yr är jag med. Linda sa att hon trodde att det kunde bli så när man var ledsen. Jag vet inte alls vad jag ska tro. Allt är skitjobbigt, och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska kännas bättre.

Av Annica - 15 september 2006 09:17

Jag mår fysiskt illa. Jag förstår inte hur detta kunde ske, och jag önskar att klockan var mer så man vågade ringa till någon. Mitt jävla msn funkar inte som vanligt. Ute är det en underbar septemberdag. Solen lyser och luften är härligt frisk och allt är som vanligt förutom att en människa imorse tackade för sig. Snipp snapp snut, så snabbt kan livet ta slut. Och jag fattar ingenting.

Av Annica - 14 september 2006 21:36

Jag och Kjelle åt sushi (12 bitar - fortfarande inte riktigt mätt) och kollade på filmen om Frida Kahlo. Den var ganska seg om jag får säga det själv. Det var visserligen intressant att se den och "lära känna" henne lite mer än till namnet, men själva handlingen var ganska trist, trots att hon träffade en massa stora personligheter. Å andra sidan så tvivlar jag på att filmen om mitt liv skulle vara så jävla kul heller.I morgon kommer Linda hit och hälsar på, det ska bli kanon att ses. Inte för att jag är på topp men det ska bli skönt att ha henne här.Synd att livet inte alltid blir som man önskar. Synd att folk dör ifrån en. Eller det är nära nu iallafall. Tyvärr får man ju inte bestämma om sånt. Men det gör så ont i magen. Jag vill inte skriva så mycket om det, då det känns som att jag fläker ut något mycket privat. Vill dock att ni ska veta att något hänt, så jag slipper berätta det på telefon om och om igen. Det är så jävla jobbigt. Såklart är det inte mest synd om mig, men ni förstår vad jag menar.

Av Annica - 14 september 2006 15:30

Nu skulle det vara gott med sushi. Ska nog åka och köpa det. Jag har en del att berätta men jag tar det en annan gång. Kanske. Kanske är det inte bloggmaterial alls. Vi får se hur det känns sen. Nu är jag illamående iallafall. Ska träffa handledaren på måndag, fick mail idag. Skönt att få komma igång.

Av Annica - 14 september 2006 03:50

Ja jag skulle ju bara gå o äta en bit mat med Daniel samt dricka en öl eller två..... Men det blev ganska många till slut och vid niosnåret undrade han om jag skulle hänga med och kolla på fotboll tillsammans med honom och Johan. Ja inte är jag sen till att tacka nej! Så vi gick till O'learys och kollade på Manchester United - Celtic. Blev lite nostalgisk och sms:ade till Jim och Steve och sa att jag kollade på matchen. Då messar båda tillbaka och säger att de befinner sig på Old Trafford!!! Fatta vad galet! I ett halvår bodde jag ett stenkast därifrån och nu känns det så himla avlägset! Men united vann iallafall, och även om stämningen inte var lika härlig som typ på The Red Lion (vår stammisfotbollspub) eller så, så måste jag säga att även svenskar vet hur man hejar på fotboll :)Hur som helst, så efter matchen så gick vi hem till daniel och johan och drack vin och mer öl och nu är som sagt klockan fyra... herregud, det är verkligen sovdags! God natt!

Av Annica - 13 september 2006 15:56

Jag undrar var man får tag på en korkskruvsöppnare med hävstång. Inte är det på Willys, Coop eller ICA iallafall. Vi måste stå för våra egna på jobbet iallafall. Jag är skitnervös för den dagen när jag ska behöva öppna en flaska vin åt nån. Jag kan ju inte använda såna där makapärer, jag kör med korkskruv med armar. Här stod det en gång i tiden en massa elaka saker, men jag var rädd att personen i fråga eller i dess omgivning skulle fått reda på't, så av ren självbevarelsedrift raderade jag det...För övrigt så har handledaren fortfarande inte mailat. Ska jag ringa honom tro? Men hur drygt gjort är inte det då? Han svarar väl när han har tid. Men jag vill ju sätta igång. Känns som att jag har alltför mycket dötid (som ni märker), och jag behöver ett uppdrag. Måste fylla min dag med någon vettigare aktivitet än detta.Ska iallafall äta en bit mat med Daniel ikväll nån timme eller så. Inte mer, för sen skulle han vara tvungen att plugga, han hade så mycket nu. Lyllos... ;)Jag måste även passa på att säga att jag har blivit helt och totalt galen i Tenacious Ds låt Wonderboy. Jag vet inte vad det är, men melodin är så bra och Jack Blacks röst med..... och den är ju rockig och rivig haha, jag gillar ju sånt. Typiskt mig att komma in i en enlåtsperiod. Går väl över om ett par veckor eller så!

Ovido - Quiz & Flashcards